Zepp Golf 3D Swing Sensor

ZEPP 3D GOLFMONITOR
Analyserar och förbättra din sving 

                   

ANALYSERA OCH FÖRBÄTTRA DIN GOLF MED ZEPP GOLF

Se och analysera din sving och ditt spel som aldrig förr med ZEPP 3D Svingmonitor. Svingmonitorn som väger bara c:a 8 gram och fästs med ett clips på golfhandsken. Sedan är det bara att svinga med vilken klubba som helt samtidigt som du ser din sving i 3D från alla vinklar på din iPhone, iPad eller alla Android enheter


Zepp Golfsensor använder sig av en avancerad rörelseteknologi för att samla tusentals data för varje sving. Sekundsnabbt  ser du då hela din svingrörelse och vad som behöver korrigeras. I Zepp svingapp ser du sedan hela svingen i 360° och 3D. Lär dig mer om dina styrka och svagheter i din sving. Du kan också jämföra och dela med dig av din sving med andra golfare för råd och tips för att därmed ännu förbättra din golf. Med ZEPP Svingmonitor och den svinginformation som du får, blir du snabbt en bättre och jämnare golfspelare.

SE DIN EGEN SVING SOM ALDRIG FÖRR


Du kan se och få blixtsnabb information på din sving får alla vinklar i 3D  i din iPhone eller iPad och alla Android enheter. Sluta gissa hur du ska förbättra ditt spel - Låt istället Zepp visa hur du ska svinga.GOLFSKOLAN I DESERT PALM


Zepp Golf - Golfskola vid Desert Palm i Kalifornien

På "College of the Desert in Palm Desert California” använder man sig av Zepp Golf Monitor för träning och för att fortlöpande följa utvecklingen. Se hur huvudtränaren Tony Manzoni använder sig av Zepp Golfmonitor för att få sina studenter i form till i nästa tävling. 


 


                                   Klicka på Videon: 


PRAKTISERA SMARTARE OCH SPELA BÄTTRE


Vare sig du är på drivingrangen eller eller tränar någon annan stans så bör all träning ha ett mål och en avsikt. Zepp Golf ger dig alltid den information som du behöver för att förbättra din sving och ditt spel i alla aspekter som klubbhuvudets vinkel, svinghastighet, svingplan med händernas hastighet, svingtempo, baksvingen, klubbans vinkel och höftrotationen och mer.  Med Zepp för du hjälp att förstå din svingrörelse  som i sin tur leder till en jämn och effektiv sving och ett lägre hcp.
HUR FUNGERAR DET

#1 Fäst sensorn/givaren på golfhandsken

#2 Anslut trådläst via Bluetooth

#3 Analysera din sving


SKAFFA DIG VÄRDEFULL INFORMATION


Zepp Golfsensor mäter och analyserar din sving i 3D och registrerar samtidigt 1.000 datapunkter per sekund. Zepp kan överföra och spara  upp till 2000 svingar till flashminnet via en dubbel accellerator och ett 3-axligt gyroskåp som ger en extrem noggrann avläsning av din sving. Du får alltid svinghjälp med Zepp både på drivingrangen eller varhelst du tränar. Zepp ger dig möjligheten att fortlöpande  förbättra och se vad som händer med din sving och vad som behöver förbättras.
Spela upp din sving

Se din sving från  360° i alla vinklar från baksving till nersvingen.

Sekundsnabb information

Se de viktigaste delarna i din sving och upptäck vad du behöver förbättra

Fokusera när du tränar

Använd dig av fördelen att kunna koncentrera dig  på en svingdetalj åt gången. Sätt dig sedan ner med din mobil/pada och se dina förbättringar i lugn och ro.


 
Sekundsnabb information
Se de viktigaste delarna i din sving och upptäck vad du behöver förbättra

Tempo

 Jobba på ditt sving tempo och se hur nära du kommer det ideala tempoförhållandet 3:1.Baksvingens position

Se den exakta vinkeln vid toppen av baksvingen. De flesta tourpro vill uppnå  en 270° baksving.


Höftrotation

Placera givaren i din sido- eller bakficka för att se din höftrotation när du svingar.

 


 


 SPARA OCH DELA MED DIG AV DIN UTVECKLINGSe din sving om och om igen

Se din sving i 360° från alla vinklar. Du kan till och med se svingen ovanifrån vid tillslaget.

Blixtsnabb information

Se de viktigaste delarna av din sving och se vad som du gör rätt och fel.

Fokusera och träna

Använd dig av möjligheten att träna på en detalj åt gången. Studera sedan gärna svingen och utvecklingen när  du kommer hem.

.Se din svinghistoriaSpara och jämför alla dina svingar var helst du befinner dig. Du kan spara all svingar utan begränsning i din app.

Se din statistik 
Se hur ofta du tränar, hur många svingar du genomför och vilka klubbor du mest använder under träning.

Dela med andraDela och jämför dina svingdata  med dina vänner på Twitter eller Facebook. Skicka dina data till tin tränare för feedback.
SVINGDATA FÖR KLUBBA OCH HANDPLAN


Avvikelsen i baksvingen i  förhållande till nersvingen visas i procent med (+)  för positiv eller (-) för negativ, vilket är ett helt nytt sätt att visa skillnaden i bak- och nersvingen.  Ett lågt tal eller 0 visar att svingplanen är nästan identiskt för bak- och nersving.


Om du ser en (+) positiv procent så visas att ditt klubba eller handplanen på nersvingen är utanför din basking  (Kommer över toppen). Om du ser en (-) negativ procent så är klubban eller handplanen på insidan  av baksvingen  (svingar under planen).  Den stora fördelen med den här informationen är att du för en omgående information  om svingen är över toppen eller inifrån. Du behöver alltså inte se svingen i 3D. 

Storlek & Vikt – Zepp Sensor

Givare:

Höjd: 28mm

Bredd: 28mm

Djup: 11mm

Vikt: 7g


Storlek & Vikt – Handskfäste:

Höjd: 38mm

Bredd: 31mm

Djup: 21mm

Vikt: 4g


Sensors/Givare:

Dubla accelerometer

3 – Axel  Gyroscope


Minne:

Flashminne (upp till 2,000 svingar)

Batteri:

Inbyggt Lithium Ion Batteri. Laddas fullt på 2.5 timmar eller 50% efter 30 minuter. Ger upp till 8 timmars oavbruten  svinganalys.


Uppkoppling:

Bluetooth 2.1

Sparar svingarna trådlöst till  iPhone, iPad, iPod, alla Android enheter


Kompatibilitet:

iPhone, iPad, iPod med  iOS 6.1+

Android Smartphones & Tablets OS 2.3.3+


Språk:

Engelska, Kinesiska (Simplified), Kinesiska (Traditional), Franska , Tyska, Italienska, Japanska, Koreanska, och Spanska.

www.easygreen.se
 
Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.