ZEPP TRACKS


Zepp Labs har precis lagt till en fantastisk funktion som ger dig möjlighet att videofilma din sving med din mobiltelefon eller "padda" samtidigt som du svingar. T.o.m. i slow motion för de mobiltelefoner som har den funktionen.Vad är  "tracks"?

Förutom att du kan registrera och läsa av de viktigaste aspekterna på din sving kan du också filma den och visa den i 3D Video. Du kan sedan till och med  jämföra din sving med en välkänd golfpro på touren.

3D Svingen - se vad som händer och jämför din svingmed världens bästa spelare.

 Klubbans hastighet - max kraft och längd på slaget. Se din svinghastighet och lär dig hur du ska öka längden på slaget från tee.

Svingplan - Räta ut dina slag och slå längre. Upptäck hur du ska förhålla dig till svingplanen i din nersving  genom att plana ut din baksvingen.

Tempo - skapa en mer konsistent sving. Mätt förhållandet i tid som det tar att genomföra en full sving. De flesta golfpron svingar i tempot i förhållandet 3:1.

Baksvingens position - ju längre baksving desto mer kraft. Se längden och och baksvingens jämnhet. De flesta golfpron har en 270 graders baksving.

Höftrotation - Ge mer kraft och längre slag genom din höftrotation. Placera mobiltelefonen i din ficka för att se din höftrotation från baksving till bollträffen


Videoanalys funktioner

Se en golfpro svinga

Filma din sving och jämför den med en golfpro eller dina tidigare svingar.

 

 
 
Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.