Webbshop

Livall BH60 2017

Livall BH60  är hjälmen med lysdioder, högtalare. rörelsesensorer och en SOS-funktion. Lysdioderna sitter baktill på hjälmen och lyser med ett rött ljus när de slås på. När cyklisten ska svänga trycker den på en liten knapp som sitter på ett reglage på styret och då blinkar dioderna åt det håll cyklisten tänker svänga. Precis som blinkers på en bil.

Högtalarna sitter precis ovanför öronen och gör att cyklisten kan lyssna på musik,  podd eller prata i telefon utan att stänga ute det omgivande ljudet. Klart säkrare än att köra med hörlurar. Hörlurarna och mikrofonen kan också användas som walkie talkie över radionätet till en grupp av cyklister som har synkat sina hjälmar. Då hör alla vad någon säger utan att använda mobilen.

Rörelsesensorerna har en central roll i säkerheten. De registrerar ett fall och om cyklisten därefter ligger orörlig i över 90 sekunder skickas ett SOS-meddelande från appen i mobilen till förbestämda mottagare, och berättar att personen råkat ut för en olycka och gps-positionen där personen ligger.
Storlek 54-62 cm 
Färg Svart
Öppet köp gäller vid obruten förpackning.Pris 1595 kr
SKU/Artikelnummer: 
Livall BH60 2017

Urval av våra andra produkter

Bromskabel

Bromskabel för Clicgear 2.0-3.5+
PRIS 120 kr Läs mer & köp

TR-I ALL BLACK

Tru-Roll putters för en bättre känsla och fler sänkta puttar.
PRIS 1 695 kr Läs mer & köp

Klubborste

Med Clicgear Klubborste kan du göra klubbhuvudet och rensa skårorna oavsett storlek. Hängs på golfvagnens fäste för lätt åtkomst.
PRIS 165 kr Läs mer & köp

Skoborste

Håller skorna rena från jord och gräs och håller greenerna rena från ovälkommet ogräs.
PRIS 160 kr Läs mer & köp
Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.