Webbshop

Stewart X10 Follow Svart Extended

 Stewart X10 Follow

Besök vår nya hemsida www.stewartgolf.se för ytterligare information, tillbehör och beställning. 

Det finns många lösningar på hur man bäst transporterar sina klubbor runt på banan. Stewart Golf X10 Follow har lösningen med golfvagnen  som automatiskt följer dig vart du än går

Principen är att det med hjälp av Bluetooth så skapas ett "elastiskt digitalt osynligt band" mellan vagnen och en liten fjärrkontroll som du bär på dig i bältet eller i fickan. Vagnen håller sedan koll på var du befinner dig och vart du är på väg. När du stannar stannar vagnen på bekvämt avstånd. När det är dags att slå sätter du bara fjärrkontrollen på vagnen, tar en klubba och slår ditt slag. När du sätter tillbaka klubbar tar du återigen fjärrkontrollen och går.


FAKTA:
Stewart X10 Follow skiljer sig från Stewart X10 Remote genom att den följer dig vart du går utan att använda en fjärrkontroll.

HUR FUNGERAR DEN
Via det elektroniska Bluetooth systemet och 2 antenner som via respektive bakhjulsmotorerna skapar 2 zoner*; en neutral zon l och en aktiv zon.

När fjärrkontrollen är inom den neutrala zonen så stannar X9 Follow automatiskt. När du med fjärrkontrollen går in i den aktiva zonen så ändras hastigheten automatiskt på respektive motor för att hålla samma hastighet som du går.
När spelaren (och medföljande fjärrkontroll)  stannar fortsätter X9 Follow att följa dig fram till den neutrala zonen för att sedan stanna där.

Upplevelsen är som att spelaren har ett osynligt elastiskt band bundet till X10 Follow. Upplevelsen är som en lydig hund som följer dig utan koppel.

X10 FOLLOW SYSTEMET ÄR ANVÄNDARVÄNLIGT OCH PÅLITLIGT
 • Tryck på den gröna "follow” knappen på fjärrkontrollen och börja gå framför X9 Follow så då följer efter dig i din egen takt.
 • När du kommer fram till bollen och stannar, så stannar också X10 Follow automatiskt när den kommit fram till dig (i den neutrala zonen).
 • Fäst fjärrkontrollen på golfvagnens handtag. Oavsett hur långt du då går från golfvagnen så stannar den  på sin plats. Välj sedan klubba eller putter och genomför dina slag eller din puttning.
 • Fäst fjärrkontrollen i ditt bälte/ficka och fortsätt att promenera med X10 Follow som återigen följer dig som en snäll hund.
 • När helst du stannar t.ex. om en medspelare ska slå ett slag så stannar också X10 Follow automatiskt.
MANUELL FJÄRRKONTROLL
När du kommer fram till tee eller om du behöver gå in i långt gräs eller liknande utanför fairway så kan du aktivera X10 Follow i Remote mode/fjärrstyrningsläge så att du med fjärrkontrollen kan styra X10 Follow manuellt dit du vill.

Efter att du kopplat över till fjärrstyrningsläge kan du  enkelt med fjärrkontrollen styra  X10 Follow dit du vill (framåt, vänster, höger, bakåt). Utanför en radie på 50 meter stannar X10 Follow automatiskt. Du kan också när som helst  stanna vagnen med den oranga knappen (smygstopp) eller den röda knappen (nödstopp). Du kan självklart och när som helst välja att styra  X10 Follow framför dig med fjärrkontrollen på banan med den hastighet som passar dig. Så fort X10 Follow är inne i den aktiva zonen kan du växla mellan Follow eller Manuell kontroll. Manuell kontroll är naturligtvis att föredra  av säkerhetsskäl på trafikerade vägar och parkeringar.
 • Fram, vänster, höger och back kontroll vid follow mode.
 • Fjärrstyrning med automatisk stopp när golfvagnen är  mer än 50 m från dig.
 • 12V Litium batteri med bärväska vid uppladdning. Batteriet väger endast 2.5 kg
 • Multifunktion handtag med scorekort- och bollhållare
 • Hopfällda mått: 31.9 (h), 66 (b), 82 (l) cm.
 • 2 års garanti.
AUTOMATISK BROMS
Stewart X10 Follow bromsar automatiskt i nedförsbacke

INTEGRERAD STABILISERING
Stewart X Serien anses som den mest stabila fjärrstyrda golfvagnen på marknaden.
Bred hjulbas med 4 hjul med ett  "chassi" som har en integrerad stabiliserare. Skulle den av någon anledning tippa i en uppförsbacke så "studsar" den tillbaks.

Pris 24000 kr
SKU/Artikelnummer: 
X10-Follow Svart Extended batteri

Urval av våra andra produkter

PGA Kragtees Peggar

Förpackning med 200 st. PGA Tour kragtees i olika höjder. Dessa peggar gör att du får en likadan pegghöjd varje gång.


PRIS 60 kr Läs mer & köp

Tempercraft 0,53l Lila

Tempercraft vakuum isolerade flaskor är tillverkade i livsmedelsklassat rostfritt stål med livstidsgaranti. Håller samma temperatur som när du hällde upp drycken i 24h. 
PRIS 325 kr Läs mer & köp

PRECISION GPS GOLF BAND

PRIS 1 995 kr Läs mer & köp

Clicgear wheel pivot 3.0 3.5

Clicgear wheel Pivot för 3.0-3.5+
PRIS 165 kr Läs mer & köp
Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.
 
Thread was being aborted.
/webbshop.aspx?sid=1&lid=1&cid=116&aid=122