Webbshop

Stewart X9 Follow Svart

 Stewart X9 Remote

Besök vår nya hemsida www.stewartgolf.se för ytterligare information, tillbehör och beställning. 

Det finns många lösningar på hur man bäst transporterar sina klubbor runt på banan. Stewart Golf X9 Follow har lösningen med golfvagnen  som automatiskt följer dig vart du än går

Principen är att det med hjälp av Bluetooth så skapas ett "elastiskt digitalt osynligt band" mellan vagnen och en liten fjärrkontroll som du bär på dig i bältet eller i fickan. Vagnen håller sedan koll på var du befinner dig och vart du är på väg. När du stannar stannar vagnen på bekvämt avstånd. När det är dags att slå sätter du bara fjärrkontrollen på vagnen, tar en klubba och slår ditt slag. När du sätter tillbaka klubbar tar du återigen fjärrkontrollen och går.


FAKTA:
Stewart X9 Follow skiljer sig från Stewart X9 Remote genom att den följer dig vart du går utan att använda en fjärrkontroll.

HUR FUNGERAR DEN
Via det elektroniska Bluetooth systemet och 2 antenner som via respektive bakhjulsmotorerna skapar 2 zoner*; en neutral zon l och en aktiv zon.

När fjärrkontrollen är inom den neutrala zonen så stannar X9 Follow automatiskt. När du med fjärrkontrollen går in i den aktiva zonen så ändras hastigheten automatiskt på respektive motor för att hålla samma hastighet som du går.
När spelaren (och medföljande fjärrkontroll)  stannar fortsätter X9 Follow att följa dig fram till den neutrala zonen för att sedan stanna där.

Upplevelsen är som att spelaren har ett osynligt elastiskt band bundet till X9 Follow. Upplevelsen är som en lydig hund som följer dig utan koppel.

X9 FOLLOW SYSTEMET ÄR ANVÄNDARVÄNLIGT OCH PÅLITLIGT
 • Tryck på den gröna "follow” knappen på fjärrkontrollen och börja gå framför X9 Follow så då följer efter dig i din egen takt.
 • När du kommer fram till bollen och stannar, så stannar också X9 Follow automatiskt när den kommit fram till dig (i den neutrala zonen).
 • Fäst fjärrkontrollen på golfvagnens handtag. Oavsett hur långt du då går från golfvagnen så stannar den  på sin plats. Välj sedan klubba eller putter och genomför dina slag eller din puttning.
 • Fäst fjärrkontrollen i ditt bälte/ficka och fortsätt att promenera med X9 Follow som återigen följer dig som en snäll hund.
 • När helst du stannar t.ex. om en medspelare ska slå ett slag så stannar också X9 Follow automatiskt.
MANUELL FJÄRRKONTROLL
När du kommer fram till tee eller om du behöver gå in i långt gräs eller liknande utanför fairway så kan du aktivera X9 Follow i Remote mode/fjärrstyrningsläge så att du med fjärrkontrollen kan styra X9 Follow manuellt dit du vill.

Efter att du kopplat över till fjärrstyrningsläge kan du  enkelt med fjärrkontrollen styra  X9 Follow dit du vill (framåt, vänster, höger, bakåt). Utanför en radie på 50 meter stannar X9 Follow automatiskt. Du kan också när som helst  stanna vagnen med den oranga knappen (smygstopp) eller den röda knappen (nödstopp). Du kan självklart och när som helst välja att styra  X9 Follow framför dig med fjärrkontrollen på banan med den hastighet som passar dig. Så fort X9 Follow är inne i den aktiva zonen kan du växla mellan Follow eller Manuell kontroll. Manuell kontroll är naturligtvis att föredra  av säkerhetsskäl på trafikerade vägar och parkeringar.
 • Fram, vänster, höger och back kontroll vid folllow mode.
 • Fjärrstyrning med automatisk stopp när golfvagnen är  mer än 50 m från dig.
 • 12V Litium batteri med bärväska vid uppladdning. Batteriet väger endast 2.5 kg
 • Multifunktion handtag med scorekort- och bollhållare
 • Hopfällda mått: 31.9 (h), 66 (b), 82 (l) cm.
 • 2 års garanti.
AUTOMATISK BROMS
Stewart X9 Follow bromsar automatiskt i nedförsbacke

INTEGRERAD STABILISERING
Stewart X Serien anses som den mest stabila fjärrstyrda golfvagnen på marknaden.
Bred hjulbas med 4 hjul med ett  "chassi" som har en integrerad stabiliserare. Skulle den av någon anledning tippa i en uppförsbacke så "studsar" den tillbaks.





Pris 20995 kr
SKU/Artikelnummer: 
X9-Follow

Urval av våra andra produkter

Rovic Juniorvagn

Den perfekta golfvagnen för den unga golfspelaren. Har samma funktioner och lika fräck design som övriga Rovic golfvagnar men i ett mindre format.

PRIS 1 899 kr Läs mer & köp

Hjulsats

Dags att byta hjul eller varför inte sätta lite färg på din Clicgear Golfvagn. Passar samtliga Clicgear 1 - 3.5+.
PRIS 695 kr Läs mer & köp

Clicgear 4 Matt White

Nya Clicgear 4.0 är den senaste modellen av vår väldigt uppskattade golfvagn. Vi har gjort ett antal förbättringar för att göra detta till vår bästa modell hittills!

PRIS 3 299 kr Läs mer & köp

GolfBuddy Voice2

Golfbuddy Voice2 är mycket enkel att använda
 • Enkel ljudavståndsmätare
 • Avstånd till fram/mitten/bak på green
 • Mäter dina slag
 • Automatisk ban och håligenkänning
 • Förlamad med 40000 banor över hela världen med enorm precition
 • 12 timmars batteritid
 • Gratis uppdateringar
 • Svensk support
PRIS 1 595 kr Läs mer & köp
Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.
 
Thread was being aborted.
/webbshop.aspx?sid=1&lid=1&cid=116&aid=122