Webbshop

Golfvagnar

x

CLICGEAR/ROVIC RV2L

Nyhet.. CLICGEAR ROVIC RV2L Lite  är ny stabil och mycket lättmanövrerad vagn som väger under 7 kilo.  Vagnen är mycket enkel att fälla ihop. Levereras fraktfritt och med full returätt.
PRIS 1 995 kr Läs mer & köp

Ewheels

Gör om din golfvagn till en fjärrstyrd elvagn. Världens första batteridrivna hjulmotor som med några enkla handgrepp kan fästas på din vanliga pushvagn.
PRIS 6 495 kr Läs mer & köp

Fast Fold

FAST FOLD GOLFVAGN Flat Fold golfvagn fälls ihop när du inte använder till att nästan inte ta någon plats alls. Den är enkel att fälla upp och ihop på några sekunder med hjul som automatiskt fälls in. Som hopfälld har den måtten 70 x 60 x 20 cm och som uppfälld 112 x 72 x 122 cm. Vikt 6.87 kg    
PRIS 2 395 kr Läs mer & köp

Fastfold 360

Smidig Fast Fold pushvagn med svängbart framhjul 
PRIS 2 195 kr Läs mer & köp

Tempercraft Sporttermos

Tempercraft vakuum isolerade flaskor är tillverkade i livsmedelsklassat rostfritt stål med livstidsgaranti. Håller samma temperatur som när du hällde upp drycken i 24h. 
PRIS 349 kr Läs mer & köp

Clicgear 3.5+

Clicgear 3.5 + ”Golfvagnarnas Golfvagn  som egentligen inte behöver någon introduktion, ”Kostar  lite mer ger  mycket mer.” Vagnen har sedan introduktionen genomgått många förändringar och förbättringar. Nya färger  är All Lime, All Blue och All Orange.
PRIS 2 695 kr Läs mer & köp

Stewart X9 Follow

Stewart X9 Remote är en batteridriven golfvagn som automatiskt följer dig på golfbanan vart du än går. Du fäster fjärrkontrollen i bältet eller har den i fickan, och golfvagnen kommer att följa efter dig.
PRIS 20 995 kr Läs mer & köp

Stewart X9 Remote

Stewart X9 Remote är en batteridriven fjärrstyrd golfvagn som är en trogen följeslagare på golfbanan. Du styr den enkelt med en behändig fjärrkontroll med hela 50 meters räckvidd. Vi har 1 st Svart Demo i lager. Ring för pris.
PRIS 14 995 kr Läs mer & köp

Alpha Duo Cart

  Duo Cart från ALPHARD GOLFBAG OCH GOLFVAGN I ETT  30% MER KOMPAKT  
PRIS 3 499 kr Läs mer & köp

Rovic RV1S

Rovic RV1S - Nu med främre roterande framhjul som gör den ännu mer lättmanövrerad på golfbanan. I övrigt samma data som för  Rovic RV1C. Hör med oss om ev demo exemplar.
PRIS 2 495 kr Läs mer & köp

Clicgear 6

Vi har ett fåtal vagnar som vi säljer för 1995:- Kontakta oss för mer info. Clicgear Model 6 är ett nytt och hett komplement i Clicgear serien både som hyrvagn och för golfaren som vill ha en lätt och kompakt, unik och välbalanserad  2-hjulig golfvagn.
PRIS 2 495 kr Läs mer & köp

Rovic Juniorvagn

Den perfekta golfvagnen för den unga golfspelaren. Har samma funktioner och lika fräck design som övriga Rovic golfvagnar men i ett mindre format.
PRIS 1 899 kr Läs mer & köp

Clicgear 8

Att utveckla golfvagnen Clicgear 8 har tagit över 2 år. Clicgear har återigen ”lagt örat till marken” och lyssnat och tagit hänsyn till hur en krävande golfare vill att en 4-hjulig vagn ska fungera på banan och när du förvarar den.
PRIS 2 995 kr Läs mer & köp

Stewart R1S Push

Nya  Stewart Golf R1-S Push Golfvagn är tillverkad och monterad i England.
PRIS 2 795 kr Läs mer & köp
Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.