Webbshop

Golfbagar

Alpha Duo Cart

  Duo Cart från ALPHARD GOLFBAG OCH GOLFVAGN I ETT  30% MER KOMPAKT  
PRIS 3 995 kr Läs mer & köp

Grasshopper Golfbag

En unik Bag i Svensk design för snabbare spel. Grasshopper är en ny, innovativ golfbag som revolutionerar sättet att bära dina golfklubbor. En unik och smart produkt i Svensk design. Europa premiär mitten av februari. För bokning kontakta info@easygreen.se
PRIS 2 995 kr Läs mer & köp

Spalding Resefodral

Praktiskt resefodral från Spalding som skyddar dina golfklubbor vid resor. Passar till alla bagstorlekar och har 2 st. hjul i botten för smidig transport.
PRIS 999 kr Läs mer & köp

SportDrive Black Green

Stewart Golf Sportdrive är sportig vagnbag med 14-delad topp och fullängdsavdelare. Bagen är försedd med totalt nio lättåtkomliga fickor inklusive två stora fickor för kläder och en stor bollficka. Toppen har ett extra stort separat fack för puttern. Utrustad med paraplyhållare och vadderad axelrem. Vikt: 3,1 kg
PRIS 1 899 kr Läs mer & köp

Stewart Golf Staffpro

Stewart Golf StaffPro är en vagnbag med 14-delad topp och fullängdsavdelare, tillverkad i premiummaterial av väldigt bra kvalitet.
PRIS 2 295 kr Läs mer & köp

Stewart T5 Tour Bag

Stewarts eleganta golfbagar serie T5 är den perfekta partnern på golfbanan tillsammans med Stewart X eller R serie elektriska golfvagnar.
PRIS 2 300 kr Läs mer & köp
Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.