Webbshop

GPS Klocka TLinklink Golf Band GPS

TLink™ är en extremt lätt (30 g inklusive armband) Golf GPS som kopplas upp direkt mot Apple och Android mobiltelefoner via Bluetooth utan dyr nätuppkoppling. Avstånden visas med Framkant, Centrum och Bakkant. Klicka gärna på fliken Broschyrer för mer information.

Se video med alla funktionerBär Tlink på armen, i fickan eller i bältet
Tlink kan bäras på armen, i fickan, eller med ett fäste på bältet. Ladda ner Apple eller Android Appen och du är klar att spela. Eventuella uppdateringar görs automatiskt.

+30000 golfbanor över hela världen
TLink™ levereras med tillgång till +30000 banor över hela världen så du inte behöver fundera om en bana är med eller inte. Du kan istället  koncentrera dig på spelet och vara trygg med avstånden som du får.

Ger exakt avstånd
Tlink ger dig det exakta avståndet i meter eller yard på själva klockan via Bluetooth eller  direkt på din mobil utan kostnadskrävande uppkoppling mot nätet under din runda.  Som inte det vore nog så har Tlink också en inbyggd Pedometer som via den inbyggda  accelerometern visar hur långt du gått, hur många steg du gått och hur många kalorier du har förbränt bränt under golfrundan. All pedometerinformation sparas och ackumuleras och presenteras i olika grafer. 

Så här fungerar Tlink
Alla mobiltelefoner har en inbyggd antenn som kommunicerar med flera satelliter för positionsbestämning utan att någon egentlig data förbrukas. För att snabba upp positioneringen använder sig Tlink dessutom av en så kallad. "Assisted GPS” funktion som förbrukar extremt små bitar av data när den kommunicerar med mobilmaster över 3G/4G nätet för att triangulära GPS-positionen med hjälp av satelliterna. Du kan använda Tlink upp till 5 rundor på en laddning.

Visar avståndet till green.
Visar tydligt avstånden till greeneens framkant, bakkant och centrum även i starkt solsken. Normmalt bär du din mobil i fickan men du kan också så kan du  även se s dessa avstånd i din mobil.

Funktion med antal puttar, din Score samt dina fairwayträffar


Visa och Spara din Score
Din score och all övrig information och din löpande utveckling över tiden sparas i din mobil.  Dela den gärna med dina golfvänner som bilden visar.

Notera din Puttar och Fairwayslag
Du kan om du vill notera antalet puttra på green och dina fairwayslag  (som rakt samt åt vilken sida). All information sparas sedan i översiktlig information på din mobil och kan jämförasv och sparas över tiden.

Den bana som du spelar visas parallelt i din mobiltelefon. När hålets positionen är bestämd använder sig mobiltelefonen endast sporadiskt av mobilmasternas information. Genom den här tekniken förbrukar mobiltelefonen c:a 300 - 500 kb under en hel runda, vilket ungefär motsvarar en eller ett par adressökning på Google.

Tlink förbrukar endast c:a 20% av mobiltelefonens batteri under en hel golfrunda. 

TLink levereras komplett med armbandsfäste i Svart eller Vitt samt Bältesklipp och anslutningskabel för USB. Den levereras i svart eller vit. Du kan när som helst komplettera med Blått, Rött eller Rosa armband som finns att beställa separat.  Pris  1 100 kr
SKU/Artikelnummer: 
Tlink Svart
Avståndsmätare & GPS


{"items":[{"artid":98,"atiid":53,"atiimage":"upload/shop/product_attrs/98_attr_tlink_blå_blått_armband.resized.jpeg", "atiprice":1100, "artno":"Tlink Svart"},{"artid":98,"atiid":52,"atiimage":"upload/shop/product_attrs/98_attr_tlink_vit_vitt_armband.resized.jpeg", "atiprice":1100, "artno":"Tlink Vit"}]}

Urval av våra andra produkter

Clicgear Console

Clicgear Console för 3.0 3.5+
PRIS 200 kr Läs mer & köp

Sandflaska

Bra att ha om man spelar på banor där de kräver att man ska reparera sitt utslag på tee och på fairways vilket blir fler och fler nu.
PRIS 195 kr Läs mer & köp

Puttingmatta


PRIS 1 100 kr Läs mer & köp

Secondary strut tube vit

Secondary strut tube vit.
PRIS 250 kr Läs mer & köp
Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.
 
Thread was being aborted.
/webbshop.aspx?sid=1&lid=1&cid=26&aid=98